Op volle toeren BeauBelge

Een spannende muziekquiz, waar sfeer en gezelligheid belangrijker zijn dan de overwinning.
Deze formule is de ideale aanzet voor een onvergetelijke feestavond, van het aperitief tot na het dessert!
Elke tafel vormt een team en neemt het tegen elkaar op in 5 spannende rondes. Het verliezende team van elke ronde wordt 'gestraft' met een artistieke tegenprestatie.
Uw Quizmaster van dienst zorgt voor de juiste stemming, terwijl zijn charmante assistente alles in goede banen leidt. Een limbo wedstrijd zorgt voor de opwarming!
De vragen en muziekfragmenten worden op grote schermen geprojecteerd, waardoor u zich in een heuse televisie studio waant. Nadien worden de stoelen aan de kant geschoven en kan iedereen zich verder uitleven op de dansvloer, dankzij onze eigen huis Dj. Een interactief concept waarbij fun primeert.
Dé Ambianceformule!


Dit programma is aanpasbaar aan de door jullie gekozen locatie en kan dus overal plaatsvinden. Wenst u graag een totaal concept: formule, diner inclusief met of zonder overnachting?
Wij organiseren evenementen en teambuilding op maat. Voor actie aan onze Noordzee, kunst-& cultuur-ontdekkingen of een leuke stadszoektocht in Gent, Brugge, Antwerpen, Brussel, alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.