Attracties & congresdiensten

Attracties & congresdiensten in Brugge

Bij het organiseren van een congres, seminarie of incentive komt heel wat kijken. Dat valt soms niet allemaal te behappen, want u moet zich toch vooral kunnen focussen op de essentie van uw evenement. En niet hoeven te tobben over de kleur van de stoelen, de werking van de technische apparatuur of parkeergelegenheid. Dat kunt u in Brugge met een gerust gemoed uit handen geven aan derden, die bovendien het reilen en zeilen van elke locatie door en door kennen.

Naast het pure congres- of seminariegedeelte is een aangename activiteit of social programme altijd een leuk extraatje voor de deelnemers. Hierin ligt zeker ook de sterkte van Brugge: in een toeristisch sterk ontwikkelde stad valt er overal wel iets te beleven. En voor zakelijke groepen maken we dat altijd nog nét iets specialer. 

Hieronder alvast een voorsmaakje van de mogelijkheden voor bijkomende diensten en attracties.

Kunt u niet kiezen of wilt u meer informatie over één of meerdere diensten? Neem dan contact op met Meeting in Brugge, en wij maken u wegwijs in de mogelijkheden die Brugge te bieden heeft.

  • Interparking

    Interparking

    De parkeerinfrastructuur voor seminariegasten wordt beheerd door Interparking. Er is een veilige, goed verlichte en bewaakte parking vlakbij alle historische venues en vergaderlocaties. Het beheer gebeurt vanuit de centrale controlekamer, ...

  • De Paardentram

    De Paardentram

    Een aparte ervaring met “100% fun-garantie”! Doorkruis Brugge met de paardentram tijdens een originele rondrit die werkelijk alle richtingen uit kan. Wordt het hele jaar door verhuurd op afspraak. U ...